Δράση - VivaItalia

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δράση

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΕ ΙΤΑΛΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΦΩΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ & ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ CELI (1,2,3,4,5) 2 & DIPLOMA
ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ 100% ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΕ ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ & ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΕ ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.
Προετοιμάζουμε τους σπουδαστές μας για την απόκτηση των επίσημων διπλωμάτων ιταλικής γλωσσομάθειας Celi (1,2,3,4,5) και Diploma μέσα από την συνεργασία μας με έμπειρους καθηγητές πτυχιούχους ιταλικών πανεπιστημίων, με εντατικά ιδιαίτερα μαθήματα.
Προσφέρουμε τα πιο ταχύρυθμα προγράμματα Ιταλικής και Αγγλικής γλώσσας ενηλίκων (C2σε τρεις μήνες, C3 σε επτά μήνες και  Lower IELTS σε επτά μήνες, Proficiency σε δώδεκα μήνες).
Προετοιμάζουμε τον φοιτητή για τα Ιταλικά Πανεπιστήμια σε μαθήματα γλώσσας & ορολογίας  στην Ιταλική και Αγγλική γλώσσα με έμπειρους συνεργάτες μας καθηγητές, τελειόφοιτους Ιταλικών και Αγγλικών Πανεπιστημίων  με εντατικά ιδιαίτερα μαθήματα  στην Ελλάδα  και στην Ιταλία.
Προετοιμάζουμε τους φοιτητές μας για την απόκτηση των επίσημων διπλωμάτων της αγγλικής γλωσσομάθειας Lower, Toefl, IELTS, Proficiency μέσα από την συνεργασία μας με έμπειρους καθηγητές πτυχιούχους ιταλικών πανεπιστημίων, με εντατικά ιδιαίτερα μαθήματα.
Παρέχουμε πλήρη πληροφόρηση για όλα τα Κρατικά Ιταλικά Πανεπιστήμια & σχολές για προπτυχιακές & μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιταλία.
Επιλέγουμε το καταλληλότερο Πανεπιστήμιο για τον κάθε υποψήφιο ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας, τις εξεταστικές περιόδους, τον κύκλο σπουδών.
Συνοδεύουμε τον φοιτητή στην Ιταλία και διεκπεραιώνουμε την εγγραφή του στο Πανεπιστήμιο.
Βρίσκουμε κατοικία και τον φέρνουμε σε επαφή με συμφοιτητές του για συγκατοίκηση αν το επιθυμεί.
Είμαστε κοντά στους φοιτητές με πληροφοριακή στήριξη σε όποια απορία ή πρόβλημα προκύψει κατά την παραμονή τους το πρώτο διάστημα έως ότου αυτονομηθούν.
Eίμαστε οι μόνοι που παρέχουμε πανεπιστημιακό μηνιαίο πρόγραμμα εντατικής προετοιμασίας στo Universita di Perugia per stranieri που εκδίδει τα επίσημα πιστοποιητικά Celi σε όλο το κόσμο.
Πληροφορούμε και προετοιμάζουμε τους φοιτητές για τα προγράμματα ERASMUS DANTE ALICHERI - COMENIUS.

Made by Elichord Media Studio
Viva Italia
Επιστροφή στο περιεχόμενο