Ιταλικά στην Ιταλία - VivaItalia

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιταλικά στην Ιταλία

ΙΤΑΛΙΚΑ ΣΤΗΝ PERUGIA
στο Πανεπιστήμιο UNIVERSITA PER STRANIERI DI PERUGIA
Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα είναι το πιο αξιόπιστο πρόγραμμα εκμάθησης της Ιταλικής γλώσσας γιατί είναι καθαρά Πανεπιστημιακό και διεθνούς φήμης. Το Πανεπιστήμιο για ξένους στην Perugia , είναι το παλαιότερο και πιο φημισμένο Ιταλικό Πανεπιστήμιο που ασχολείται αποκλειστικά με τη διδασκαλία της Ιταλικής γλώσσας σε ξένους φοιτητές, από το 1925.Τα πτυχία που δίνει είναι τα πιο έγκυρα πτυχία πιστοποίησης της Ιταλικής γλώσσας, διεθνώς γνωστά.

Με έδρα την πανέμορφη πόλη της Perugia , πλαισιώνεται από τέσσερα ρωμαϊκά κτίρια που βρίσκονται σε ένα καταπράσινο πάρκο, στο κέντρο της πόλης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ Τα τμήματα γλώσσας είναι καλοκαιρινά, εντατικά, και πραγματοποιούνται τον μήνα Σεπτέμβριο σε κάθε επίπεδο της Ιταλικής γλώσσας για τα πτυχία: (A1 ή Celi), (A2 ή Celi 1), (B1 ή Celi 2), (B2 ή Celi 3), (Γ1 ή Celi 4), (Γ2 ή Celi 5).

Τα μαθήματα προσφέρουν συνολικά 108 διδακτικές ώρες για κάθε επίπεδο γλώσσας, δηλαδή 27 ώρες διδασκαλίας την εβδομάδα, δηλαδή 5 ή 6 ώρες ημερησίως, εκ των οποίων αναλυτικά είναι: 12 ώρες Ιταλική γλώσσα, 9 ώρες πρακτική εξάσκηση, 4 ώρες γραπτές ασκήσεις, 2 ώρες πρακτική προφορά & ορθογραφία.

Μετά την ολοκλήρωση του μηνιαίου εκπαιδευτικού προγράμματος, το Πανεπιστήμιο της Perugia εκδίδει και το αντίστοιχο πτυχίο, που πιστοποιεί τις γνώσεις του μαθητή στη Ιταλική γλώσσα, το οποίο αποτελεί καλό εφόδιο για κάποιον που θέλει να σπουδάσει ή να ζήσει ή να εργασθεί στην Ιταλία ή σε ελληνικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ιταλία ή συνεργάζονται με Ιταλικές επιχειρήσεις.

Στο πακέτο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Perugia, περιλαμβάνεται διαμονή σε μονόκλινο ή δίκλινο διαμέρισμα ανάλογα την επιθυμία σας καθώς και πλήρης διατροφή στο εστιατόριο του πανεπιστημίου.

Επίσης οι μαθητές έχουν στην διάθεση τους τις άρτιες οργανωμένες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου της Perugia, βιβλιοθήκη, αθλητικές εγκαταστάσεις, αίθουσες υπολογιστών με internet κ.α. Τον ελεύθερο χρόνο τους τα Σαββατοκύριακα, μπορούν να απολαύσουν την περιήγηση στην πανέμορφη πόλη της Perugia και να θαυμάσουν την φυσική και πολιτιστική της ομορφιά και να μπουν στον καθημερινό τρόπο ζωής των Ιταλών στη ζωντανή αυτή πόλη τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. Επίσης επειδή η Perugia συνδέεται με άριστο σιδηροδρομικό και οδικό δίκτυο με την Ιταλία, μπορούν να επισκεφθούν την κοντινή πανέμορφη Φλωρεντία, αλλά και την Μπολώνια και να αποκομίσουν μαζί με τις γνώσεις και μια συγκλονιστική ταξιδιωτική και πολιτιστική εμπειρία.
ΚΛΕΙΣΤΕ  ΘΕΣΗ  ΤΩΡΑ
Η  ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΤΗΣ  ΑΓΟΡΑΣ  ΣΤΗΝ  ΚΑΛΥΤΕΡΗ  ΤΙΜΗ
Made by Elichord Media Studio
Viva Italia
Επιστροφή στο περιεχόμενο