Γιατί Viva Italia; - VivaItalia

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γιατί Viva Italia;

Γιατί να φοιτήσετε στο "Viva Italia"
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΓΓΛΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΟΦΩΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ.
ΤΥΧΑΙΟ;;;; ......ΔΕ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ.

ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ  ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ Ή ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ 2ΩΡΑ, ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΙΤΗΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ 100% ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ 2ΩΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΠΟΥ H ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ GROUP ΤΩΝ 10 & 15 ΑΤΟΜΩΝ.

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ GROUP ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ 100% Η ΑΡΙΣΤΗ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑΧΥΡΥΘΜΗ – ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ 15ΗΜΕΡΑ TEST ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ TEST ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ.

Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΘ' ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ Ή ON-LINE. ΕΤΣΙ ΓΛΙΤΩΝΕΤΕ ΧΡΗΜΑ, ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΜΕΣΩ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΤΟ UNIVERSITA PER STRATIERI ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ PERUGIA ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΡΩΜΑΪΚΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ κ.α.
ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΑΦΗ ON LINE ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ.

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΘΩΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ "VIVA ITALIA".
Made by Elichord Media Studio
Viva Italia
Επιστροφή στο περιεχόμενο